KAMPRÅB

fra afslutningsdebatten i Folketinget den 2. juni i Information.dk

»Igen fik vi den falske påstand om de ufinansierede skattelettelser, der har præget hele den politiske debat i flere måneder. Det er et falsum«
- en vred Lars Løkke

»Det er fantastisk at se, at det igen og igen er en socialdemokrat, der skal ind og redde økonomien for en familie - i dette tilfælde VKO - der har soldet de gode tider bort,«
- Helle Thorning-Schmidt

»Da skattelettelserne først er finansieret i 2019 er der tale om dårligt politisk håndværk, som vil forstærke krisen«
- Ole Madsen

»Det er fukdstændig ligegyldigt om skattelettelserne eller ej, faktum er at de overvældende er tiltænkt den danske overklasse.«
 - Alex Jensen

»Ja det er ulideligt, at folketingsmedlemmerne ikke kan debattere mere sagligt.«
- Dorte Sørensen-
Picture
Trods de knubbede ord mødes Heller Thorning-Schmidt (S) og Lars Løkke (V) med et stort smil ved Folketingets talerstol i går. Foto: keld navntof/scanpix (Information.dk)

 

Picture
"Ufinansierede skattelettelser har skabt uholdbart store offentlige underskud. En svag krisepolitik har kostet både job og vækst."
S og SF i
Fair Løsning


"Skattelettelser øger den personlige frihed samtidig med, at de øger samfundets rigdom, fordi det skaber mere arbejdskraft, når det kan betale sig at gøre en ekstra indsats."
Konservative i
Fremtiden er konservativ


"... men med regeringens skattereform gives der kun meget beskedne skattelettelser til de mange – og meget store skattelettelser til de få med meget høje indkomster."
S og SF i
Fair Forandring 

""... at det, der reelt sker indenfor det økonomiske råderum, er, at man hvert år ved finanslovsforhandlingerne og kommunernes budgetforhandlinger forsøger at hælde en hel liter på en halvliters flaske."
- Jan Helbak om (Økonomisk) Råderum i
Kritisk Debat